Vi har desværre lukket for salg grundet Covid-19
  • FRAGT MED FLY - KUN 49 kr. ✈️ 🇬🇱
  • TRUSTPILOT 4.9 af 5 ✅
  • SKOBOX ER E-MÆRKET
  • icon-favorit
  • 0

DET STOD MELLEM FITNESS ELLER SKOBUTIK

"Jeg tog springet og åbnede min egen lille skobutik”

Skobox har nu eksisteret siden 2001 og jeg har aldrig fortrudt min beslutning en eneste gang. Butikken er vokset fra en lille kælderbutik til en stor butik med egen webshop. En stor udfordring men også meget spændende, for jeg valgte at stå uden for kæderne af skobutikker. Dette gav mig så den store fordel at jeg selv kunne udvælge skoene med et kritisk blik for både kvalitet, modetrends og pasform. Flere gange årligt tager vi alle sammen på messe, og vi er fast deltager ved modeugen i København, så vi hele tiden er up to date og kan foretage de bedste indkøb til vores butik.

"Jeg har altid vægtet den personlige og gode betjening meget højt” i butikken, så da vi skulle åbne webshoppen måtte jeg tænke anderledes, for hvordan bliver en webshop personlig. Det førte til at jeg i dag laver en præsentationsvideo af alle vores sko og tasker, så du fra din sofa kan få den samme service som vi giver i butikken. Hvis du ikke allerede kender til videoerne så prøv at se en når du har fundet et par sko du kan lide, for det gør virkelig en stor forskel.

Men vi skulle også have den bedste service, uanset om du ringede eller sendte en mail til os. Derfor valgte jeg kun at have uddannet personale, således jeg er sikker på du får den bedste vejledning om alt fra pasform til pleje af dine sko. Det er også lykkedes os at nå det mål, for vi er i skrivenden stund nr. 1 på Trust Pilot, hvilket vi er lidt stolte af. En anden del af servicen er vores hurtige levering, for har du lagt en ordre inden kl.15.00 så sender vi den til dig samme dag, og har du bestilt levering med fly, så har du den allerede efter 2-7 dage. Har du fortrudt dit køb har du altid 14 dages fuld returret, og vi refunderer altid dine penge med det samme, så kan det vist ikke blive nemmere.

VI ER VILDE MED SKO, men vi sælger ikke bare for sælge. Hos os er det ikke nok, at en sko ser flot ud. Den skal også passe til din fod. "Det gør ikke noget, at de svupper lidt", vil du aldrig høre fra os. Vi gør ekstra meget ud, at skoen passer ordentligt specielt i forhold til vores børnesko. Det er ikke uden grund, at mine egne to piger tester vores sko, ligesom venners børn sørger for, at drengeskoene bliver vurderet af de bedste eksperter: Børnene, der selv skal gå i dem!

Personligt er jeg gift med Jesper (webansvarlig), og vi har 2 piger samen. I min fritid underviser jeg i Step, Body Pump og Zumba i vores lokale idrætsforening. Motion er en stor del af mit liv, så jeg løber også meget, da jeg elsker at få luft og at røre mig.TAG ET SMUGKIG OM BAG VORES BUTIK OG WEBSHOP